Continua el Centenari de la Revolta

Després d’aquests actes centrals que hem celebrat els dies 1, 2 i 6 de gener, encara ens queda tot un any per seguir commemorant aquesta efemèride i per donar-la a conèixer.

Des de la Comissió oberta que està organitzant i coordinant els diferents actes, s’ha procurat estructurar el Centenari dividint l’any per trimestres amb una temàtica diferent. Així doncs, les activitats estaran centrades, a part d’explicar els fets propis de la Revolta, en intentar aproximar i reproduir com es vivia fa cent anys i comparar-ho amb les condicions actuals. És per això que del gener fins al març es vol reflexionar en com era la vida política un segle enrere. De l’abril al juny sobre el món laboral de l’època, del juliol al setembre es centrarà en el món educatiu, cultural i l’oci i el darrer trimestre es tractarà el món domèstic.

Durant el gener del 2018 es faran actes de cloenda del Centenari. Les activitats seran, en general, xerrades, exposicions, projeccions de pel·lícules i sortides per a cada tema. Més endavant la Comissió us anirà informant de com es va concretant tot això.